Cele mai bune mașini electrice și vehicule electrice pentru 2022

Am compilat pentru tine cele mai bune mașini alimentate cu baterii.

Lumea se îndreaptă către mașini electrice. Dacă doriți să vă alăturați trenului EV, acesta este locul potrivit pentru dvs. Toate mașinile electrice actuale au fost testate temeinic de editorii noștri. S-ar putea să fii surprins să afli că piața vehiculelor electrice este mult mai mare decât Tesla. Avem la dispoziție o mulțime de mașini electrice din care puteți alege și suntem aici pentru a vă ajuta.

Deși nu vă putem spune care este cel mai bun vehicul electric pentru dvs., vă putem ajuta să vă restrângem opțiunile prin enumerarea unora dintre cele mai bune mașini electrice prezentate în 2022. Căutați cele mai accesibile mașini electrice cu o autonomie limitată sau caracteristici de lux care oferă suficientă autonomie pentru a permite călătorii lungi fără încărcare?

CNET Cars a condus aproape orice tip de vehicul electric aflat în prezent în producție în America. Acest lucru ne oferă o perspectivă unică asupra a ceea ce este bun și ce nu este în vehiculele electrice.

Aruncă o privire la recomandări și apoi consultă sfaturile noastre pentru a cumpăra primul tău vehicul electric.

Știm că mulți pasionați de Tesla sunt curioși de ce nu am inclus nimic de la Tesla aici. Deși sunt multe lucruri de iubit la Modelul Y, îl închiriem (da, plătim pentru el), problema frânării fantomă este o problemă majoră. Mașina este periculoasă și incomod de condus. Am auzit că mulți proprietari de Model 3 au aceeași problemă. Vom actualiza această recenzie odată ce Tesla a emis o remediere completă.

2022 Polestar 2
Cea mai bună mașină electrică mică

O mașină electrică este mult mai mult decât suma părților sale. Deși Polestar 2 poate să nu fie cel mai puternic din clasa sa, este ușor de iubit și o mașină grozavă în jur.

Polestar 2 este o mașină grozavă din multe motive. 2 este rapid în configurația sa cu 2 motoare și 2 este distractiv de condus, indiferent de câte motoare are. Stilul său exterior este frumos. Interiorul este frumos, iar tehnologia din interior este, de asemenea, grozavă. Ne plac sistemele de infotainment bazate pe Google. Deși poate nu este cel mai utilizat în acest segment, este fermecător în multe alte moduri.

2022 Mini Cooper SE
Cea mai bună mașină electrică mică

Deși Mini este un brand nou pe piața de vehicule electrice, prima recenzie electrică Mini Cooper SE este una fantastică. Compensează lipsa de autonomie generală fiind ușor de condus și distractiv. Toate acestea la un preț scăzut surprinzător. Ne plac roțile în stil priză electrică.

Deși Mini SE poate parcurge doar 110 mile cu o singură încărcare, are 181 de cai putere și mult cuplu, așa că probabil că vor obține 110 mile pline de distracție. Puteți obține o încărcare de 80% pe un încărcător de încărcare rapidă de 50 de kilowați în doar o jumătate de oră.

2022 Hyundai Ioniq 5
Cea mai bună mașină electrică de dimensiuni medii

După ce am așteptat destul de mult să găsim un Hyundai Ioniq5, acum suntem nerăbdători să îl recomandăm.

Ioniq 5 EV este un EV de dimensiuni medii. Nu lăsați aspectul compact al lui Ioniq 5 din fotografii să vă modifice percepția asupra dimensiunii. Am considerat că Ioniq 5 este un cruiser confortabil, care are o autonomie bună și arată mai bine decât alte vehicule electrice. Acesta circulă pe platforma EV dedicată EGMP a Hyundai. Caracteristicile standard includ o cheie digitală și patru porturi USB situate pe consola glisantă. Puteți alege dintr-o varietate de sisteme de siguranță pasive și active, inclusiv unul care rivalizează cu mașinile de lux.

2022 Ford Mustang Mach-E
Pe locul doi în topul mașinii electrice de dimensiuni medii

Mustang Mach E de la Ford este prima platformă EV dedicată a Ford. Este un efort impresionant. Mach-E, în ciuda numelui său controversat, oferă o autonomie mare, un interior excelent și o dinamică excelentă de condus într-un pachet ușor de utilizat, cu 29 de picioare cubi de spațiu de încărcare.

În prezent, există mai multe opțiuni pentru Mach-E. Deși există modele GT mai puternice și mai scumpe, modelul de bază al lui Mach-E este încă distractiv de condus. Mach-E este capabil să livreze 290 de cai putere în RWD și 346 CP cu tracțiune integrală. Cabina este confortabilă și șasiul excelent. Mach-E este un EV polivalent.

2022 Porsche Taycan
Cea mai bună mașină electrică full-size

Porsche Taycan pare o vânzare dificilă pe hârtie. Nu este ieftin (e Porsche până la urmă), iar autonomia estimată este puțin mică. Taycan este o poveste total diferită. Suntem încrezători că este cel mai accesibil vehicul electric de pe piață. Gama reală este suficientă pentru cele mai multe, dar nu pentru toate călătoriile lungi, iar calitatea construcției și dinamica de conducere a lui Taycan sunt de neegalat.

Cea mai bună distanță oficială pe care o puteți conduce cu un Taycan în acest moment este de 227 de mile. Acesta este în varianta 4S, cu opțiunea bateriei de performanță. Chiar dacă acest lucru ar fi adevărat în viața reală, este totuși suficient pentru majoritatea oamenilor în majoritatea zilelor. Chiar și Taycan-ul de bază este o alegere excelentă, oferind o experiență de condus cu 400 de cai putere, care este de neegalat de niciun alt vehicul electric disponibil în prezent.

2022 Audi RS E-Tron GT
Cea mai bună mașină electrică de dimensiuni normale

E-Tron GT nu este aceeași platformă cu Porsche Taycan.

Cei 637 CP ai lui RS E-Tron GT sunt egalați cu 612 lb-ft atunci când intră în modul overboost. Acest lucru permite mașinii să atingă 60 mph în doar puțin peste trei secunde. Deși ar putea suna impresionant, Audi s-a gândit atât de mult la această mașină, încât se simte liniștită și rece, chiar și atunci când te grăbești. RS E-Tron GT, la fel ca Taycan GT, nu este ieftin, dar primești valoarea banilor tăi.

2022 GMC Hummer EEV
Mașini electrice foarte mari

Ești o persoană cu inima mare căreia îi place să dețină controlul? Această descriere este cel mai bine potrivită de GMC Hummer EEV.

Deși am stat doar câteva minute la volanul unui Hummer EV, ceea ce am văzut ne-a lăsat cu amintiri bune. Accelerația sa în modul Watts to Freedom (sau WTF) este destul de impresionantă, având în vedere că ar putea cântări în jur de 9.000 de lire sterline. Acest lucru este atât de mare încât poate provoca dureri de cap. Modelul Edition 1 este puțin scump la 113.000 USD. Dar dacă așteptați până în 2024, veți putea obține o reducere mai mică pentru aproape 80.000 USD.

2022 Hyundai Kona Electric
Cea mai bună mașină electrică la sub 100 USD

Oamenii care cumpără o mașină electrică vor căuta ceva la preț accesibil. Deși vehiculele electrice încă nu au un preț egal cu mașinile cu ardere internă, există multe opțiuni grozave pentru cei care își permit. Hyundai Kona Electrical este preferatul nostru. Kona este o alegere excelentă datorită versatilității, designului în stil SUV mic și garanției excepționale.

Kona Electric are o autonomie de 258 de mile și o transmisie de 201 cai putere. Toate acestea într-un pachet care este accesibil pentru majoritatea familiilor. Kona Electric are un spațiu de încărcare de 19,2 picioare cubi, cu toate scaunele ridicate. De asemenea, vine standard cu o mulțime de confort Hyundai. Garanția este o caracteristică excelentă. Kona este un prim EV grozav dacă sunteți capabil să trăiți cu stilul său (noi îl iubim) și vă puteți permite banii în plus.

2022 Volkswagen ID 4
Cea mai bună mașină electrică la prețuri accesibile

Deși Volkswagen ID 4 poate să nu aibă factorul de accesibilitate pe care îl are Hyundai Kona Electric, este totuși accesibil, iar ID 4 este o alegere puternică.

VW ID 4 are un aspect decent pentru un crossover. Prezintă forme interesante din toate părțile. Deși interiorul este de bază, este un design VW tradițional. Cu toate acestea, există o mulțime de spațiu de depozitare și designul general este foarte plăcut. Este disponibil fie cu tracțiune integrală, fie cu opțiune de tracțiune spate. Deși tehnologia este puțin ciudată, ID 4 este încă un vehicul electric accesibil.

2022 Mercedes-Benz EQS
Cea mai bună mașină electrică de lux

Știam că Mercedes EQS va fi un succes printre cumpărători după un test drive. Am ieșit din Mercedes EQS gândindu-ne la același lucru după mai mult timp.

Pur și simplu, mașina Mercedes-Benz EQS este un vehicul de lux electric incredibil. Clasa S electric EQS ​​are același confort ca și Clasa S pe gaz, dar adaugă electromobilitate. Are o accelerație suficientă chiar și în varianta EQS450 Plus. De asemenea, mașina poate aborda virajele cu ușurință, deși o variantă AMG va oferi mai multă putere. Tehnologia este a doua, cu Hyperscreen care se întinde pe întreg tabloul de bord. Trebuie văzut pentru a crede.

2022 Aer lucid
Cel mai bun clasament de mașină electrică de lux

Aerul Lucid este destul de impresionant din multe puncte de vedere. Ingineria inteligentă a lui Lucid este impresionantă, chiar dacă este posibil să nu aibă aceeași putere de rezistență ca Mercedes EQS.

Lucid Air are cea mai bună autonomie, la 520 mile și este cel mai accesibil vehicul electric pe care îl puteți achiziționa astăzi. Puteți face din aceasta o tocană electrică de lux adăugând elemente de design solide în interior și exterior, precum și o călătorie confortabilă și mult spațiu pentru picioare. Lucid va trebui să-și demonstreze pretențiile de a oferi cât mai multe configurații și dotări, dar suntem mulțumiți de ceea ce am văzut până acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus