Parcare cu panouri solare: Beneficiile

Cel mai probabil, ați văzut panouri solare pe acoperișuri și pereți. Știați că puteți instala panouri solare în parcare?

Popularitatea parcărilor cu panouri solare care le acoperă a crescut în ultimii ani datorită utilizării eficiente a spațiului și a numeroaselor beneficii ale energiei solare. Să aruncăm o privire asupra beneficiilor panourilor solare de parcare pentru afacerea ta.

Să începem cu ce este o parcare cu panouri solare?

Aceste parcări cu panouri solare sună exact așa cum sunt: ​​parcări acoperite cu panouri solare. Panourile solare pot fi instalate pe structuri existente sau construite cu intentia de a le acoperi cu panou solar.

Acoperirile de parcare cu panouri solare pot fi un plus multifuncțional.

Creați energie solară, care poate fi folosită pentru a alimenta orice, de la iluminat la echipamente și aparate. Structurile care susțin panourile solare oferă umbră și protecție împotriva intemperiilor.

Este o situație avantajoasă pentru proprietarii de afaceri care doresc să reducă costurile cu energia și să sporească confortul pentru angajații și clienții lor. Să explorăm avantajele panourilor solare instalate față de parcări.

Parcare cu panouri solare: Beneficii

Consum redus de energie electrică

Parcările cu panouri solare oferă avantajul principal, ca și în cazul oricărei alte instalații solare, al consumului redus de energie.

Clădirea dvs. se poate baza numai pe energia solară în timpul orelor de vârf dacă se află într-o zonă însorită. Puteți stoca excesul de energie pe care o generați într-o baterie pe care o puteți utiliza mai târziu, cum ar fi după apusul soarelui.

Această energie poate fi folosită de afacerea dvs. pentru a-și alimenta nevoile electrice, cum ar fi:

  1. Iluminat
  2. HVAC
  3. Aparate
  4. Mașinării și echipamente
  5. Încărcare Vehicul electric

Economii

Nu este de mirare că consumul de energie a fost redus, dar există posibile economii.

Dacă afacerea dvs. generează energie în exces, o puteți vinde direct la rețeaua electrică locală, mai degrabă decât să o stocați într-un depozit pentru uz propriu. Aceasta este contorizarea netă.

Pentru a compensa costurile de instalare, puteți utiliza, de asemenea, stimulente și reduceri federale, precum și locale.

Eco-friendly

Este evident că reducerea consumului de energie electrică nu numai că reduce costurile, ci este și mai durabilă. Practicile de afaceri sustenabile nu sunt numai bune pentru mediu, dar vă pot ajuta și compania să facă pași importanți.

Leadership in Energy and Environmental Design (LEED), certificare care poate oferi beneficii fiscale
Respectați orice mandat sau politici ale guvernului local cu privire la energia regenerabilă.
Obțineți stimulente federale și locale
Vă puteți îmbunătăți imaginea publică acoperind parcarea cu panouri solare. Consumatorii se îndreaptă din ce în ce mai mult către obiceiuri de cumpărare durabile.

Parcare umbrită și protecție împotriva intemperiilor

Parcarea acoperită este o opțiune excelentă pentru oricine a fost nevoit să parcheze în aer liber pe căldură sau pe vreme furtunoasă.

Panourile solare instalate deasupra parcărilor creează un mediu mai plăcut pentru toți cei care vă folosesc spațiul, angajații sau clienții. Compania dvs. poate fi aleasă de vizitatori în detrimentul altor afaceri.

Vizitatorii pot vedea de fapt mai multe beneficii de la umbra parcărilor cu panouri solare. Aerul condiționat poate crește consumul de combustibil cu până la 20%, determinând șoferii să umple mai des în timpul sezonului cald.

Parcarea la umbră este una dintre cele mai bune modalități prin care puteți reduce utilizarea AC și consumul de combustibil. Exact asta fac panourile solare de pe parcări.

Spațiul poate fi folosit în scopuri productive

Companiile caută adesea terenuri neamenajate atunci când caută un loc pentru a instala multe panouri solare. Terenurile neamenajate pot provoca daune mediului.

Cu toate acestea, panourile solare din parcare nu prezintă niciun risc pentru ecosistemele locale, deoarece folosesc terenuri deja dezvoltate.

De asemenea, puteți parca în loturi cu mult spațiu. Tot ce trebuie să faceți este să instalați structuri de parcare acoperite.

Aplicații de parcare cu panouri solare

Parcările cu panouri solare sunt versatile și pot fi folosite în multe scopuri diferite.

Clădiri de birouri. Oferind parcare acoperită și securizată, afacerea dvs. este mai atractivă pentru clienți și angajați. Energia solară generată de parcări poate fi folosită pentru a alimenta iluminatul clădirii dvs., HVAC și alte echipamente. Acest lucru reduce costul.
Depozite. Depozitele necesită mai multă energie electrică decât ați putea crede. De exemplu, trebuie să ruleze echipamente pentru a procesa inventarul și sistemele HVAC pentru produse care au cerințe de temperatură. Aceste cerințe se adaugă până la 6 kilowați-oră (kWh) pe an pentru depozitele nerefrigerate și 24,9 kWh fiecare pentru utilizări frigorifice. Acest lucru face ca panourile solare care acoperă parcări o modalitate excelentă de a reduce facturile la energie.
De fabricație. Producătorii pot folosi, de asemenea, energie generată de solar pentru a-și alimenta instalațiile. De asemenea, pot folosi structuri de parcare pentru a proteja echipamentele și flotele de intemperii și căldură. Parcările umbrite cu panouri solare pot crea un mediu de lucru mai plăcut pentru șoferii de camion care încarcă și descarcă.
Transport. Panourile solare instalate în parcări pot proteja vehiculele la facilitățile de transport precum aeroporturi, stații de autobuz și mașini de închiriat. Atat elementele cat si securitatea sunt acoperite de parcare acoperita. Acest lucru oferă călătorilor liniște sufletească atunci când își lasă mașinile la aeroport, de exemplu, pentru perioade lungi. Acest lucru este valabil mai ales dacă sunt instalate lumini de parcare cu energie solară și sunt instalate și camere de securitate.
Dealeri de mașini Parcarea acoperită poate fi un avantaj pentru dealerii de mașini pentru a-și proteja flotele de elementele dure. Cea mai mare investiție a unei dealer sunt vehiculele sale. Dealerii care oferă vehicule electrice sau hibride pot folosi și panouri solare pentru a le reîncărca. Acest lucru va arăta angajamentul lor față de sustenabilitate.
Stații de încărcare EV. Parcările acoperite cu panouri solare reprezintă soluția ideală pentru stațiile de încărcare pentru vehicule electrice. Protecția împotriva intemperiilor și opțiunea de încărcare durabilă facilitează încărcarea vehiculelor șoferilor în timp ce sunt departe de casă.

Cost parcare cu panou solar

Iată câțiva factori care influențează costul parcărilor cu panouri solare:

Prețul panourilor solare este de 42.000 USD pentru un sistem de 8 kilowați (kW).
Carporturile solare pot adăuga între 50% și 60% la costul solar de pe acoperișul rezidențial
Prețurile pentru carporturile comerciale variază în funcție de dimensiunea acestora. Ele pot costa oriunde de la 200.000 la 2,5 milioane de dolari.
Materiale (dacă există preexistente) pentru structurile de parcare
Atat montaj cat si manopera

Costul final al instalării panourilor solare pe parcări este deci variabil. Ar trebui să vă gândiți de câte panouri solare aveți nevoie și dacă va trebui sau nu să construiți noi structuri de parcare. Acești factori vor afecta costul final.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus