Modalități simple de a adăuga romantism în casa ta

Mulți dintre noi vom căuta activități romantice cu Ziua Îndrăgostiților chiar după colț. Ziua Îndrăgostiților este un moment în care partenerii noștri sunt centrul afecțiunilor noastre, dar este și o oportunitate de a arăta puțină dragoste caselor noastre.

Nu trebuie să cheltuiți mulți bani sau să vă luați prea mult timp pentru a crea un mediu romantic. Aceste mici schimbări vă pot face designul interior mai atrăgător pe tot parcursul anului. Acestea sunt câteva modalități simple de a adăuga romantism casei tale.

Iluminarea ambientală creează starea de spirit

Deși iluminatul este una dintre cele mai bune modalități de a crea starea de spirit, deseori o trecem cu vederea atunci când decoram. În timp ce lumânările sunt o decorare comună de Ziua Îndrăgostiților, există și alte opțiuni de iluminare care pot crea ambianță.

Puteți instala cu ușurință variatoare pe lumini electrice. Acest lucru vă oferă un control mai mare asupra luminii din camera dvs. Aceasta este o idee grozavă pentru iluminarea stării de spirit. De asemenea, poate regla nivelurile de lumină pentru a se potrivi oricărei activități, cum ar fi cititul, vizionarea unui film sau relaxarea. Nu trebuie să instalați un dimmer. În schimb, puteți crea un efect similar folosind abajururile de hârtie pe lămpile de masă.

Adăugați puțin roșu

Roșul este culoarea universală a iubirii și, prin urmare, este atât de proeminentă în jurul datei de 14 februarie. Roșul este, de asemenea, o tendință populară de design interior pentru 2015 și poate face o declarație dramatică atunci când este utilizat corect.

O cantitate mică de roșu poate avea un impact asupra unui perete, așa că nu-l folosi pe tot. În schimb, puteți picta un perete cu roșuri calde, toamnatice sau puteți folosi mobilier moale de un roșu aprins pentru a adăuga o culoare de accent camerelor care sunt finisate în nuanțe subtile.

Alege filmul potrivit

Alege filmul perfect pentru ca in casa ta sa fie aerul potrivita pentru a intra in starea necesara impreuna cu partenerul tau. Daca partenerul tau este salbatic sau aventurier este nevoie sa deschizi un film erotic +18. Daca partenerul tau este mai timid, va recomandam un film online de dragoste sau chiar un serial online.

Alunecă pe ceva mai confortabil

Casa ta ar trebui să reflecte gustul tău personal, dar ar trebui să-ți ofere și un loc de relaxare și relaxare. În timp ce canapeaua ta ar putea arăta grozav, este într-adevăr confortabilă?

Cuverturile și pernele moi vă pot face canapeaua, patul și scaunele mai primitoare. Sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă personaliza spațiul. Aceste mici accesorii pot lega designul camerei tale și pot adăuga o pată de culoare dormitorului sau spațiului tău de locuit.

Inspiră-ți simțurile

Decorarea casei tale este mai mult decât doar modul în care arată. Fiți atenți la celelalte simțuri atunci când vă decorați casa. Este posibil să nu cumpărați parfumuri și flori frumoase de Ziua Îndrăgostiților, dar acele arome primitoare pot fi savurate tot anul.

Pentru a crea o atmosferă calmă, poți aprinde lumânări parfumate sau tămâie în casa ta. Dozatoarele de miros conectate vă pot face casa să miroase mai proaspăt și să reziste mai mult. Este o modalitate mică de a face diferența în viața de zi cu zi umplându-ți casa cu parfumurile tale preferate.

Sărbătorește dragostea

Decorarea casei tale cu amintiri ale celor dragi, fie că este partenerul tău, copiii, prietenii sau animalele de companie, este o modalitate excelentă de a-ți personaliza spațiul.

Casa ta se va simți mai personală și mai primitoare dacă încadrați fotografii din sărbători sau alte evenimente speciale. Pereții galeriei sunt o tendință de decorare foarte populară. Sunt o modalitate grozavă de a vă încorpora toate amintirile într-un mod frumos. O pânză imprimată cu o fotografie a familiei tale, o poză de nuntă sau un prieten ar putea fi agățată. Este vorba despre sărbătorirea lucrurilor care contează pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus