Prezentare
Despre Noi
Atributii
Membrii
Parteneri
Statutul si scopul federatiei
Structura sectoriala
Evenimente patronale
Organizare
Activitati
 
Obiectul de activitate
Programe
Oferta de servicii
Dialog social
Documentatii
 
Dosare
Legislatie
Presa
Publicatii
Informatii utile
 
Stiri
Buletin informativ
Comunicari
Info EUROPA
Info Ministere
Comunicate
Statistici
Organizatii internationale
 
     


STIRI

 

 

    In atentia Domnului Presedinte (Director General)

  Va facem cunoscut ca incepand cu data de 11.01.2007 se vor demara negocierile pentru Contractul Colectiv de Munca la Nivel de Ramura Energie Electrica, Termica, Petrol si Gaze pentru anul 2007.
  Va rugam sa ne transmiteti, pana la data de 22.12.2006, observatiile Dv. la actualul Contract Colectiv de Munca la Nivel de Ramura Energie Electrica, Termica, Petrol, Gaze, difuzat de Federatia Patronala Energetica in anul 2006, pentru a fi sustinute la negocieri prin imputernicitii Federatiei Patronale Energetica.
  Din partea Federatiei Patronale Energetica vor fi mandatati sa participe la negocieri Dl. Ion Conecini, Director General Executiv si Dl. Romulus Techera, Secretar General.
  In cazul in care apreciati ca este necesar sa mandatati un reprezentant al societatii/companiei Dv. care sa participe la negocieri, va rugam sa ne comunicati in acelasi termen (22.12.2006) datele de identificare ale acestuia.
  Neprimirea in termen a eventualelor observatii sau propuneri reprezinta acordul Dv. pentru mentinerea prevederilor din Contractul pentru anul 2006.
  Cu ocazia Sfintelor Sarbatori ale Craciunului si Anului Nou va transmitem multa sanatate, fericire si realizari deosebite impreuna cu traditionalele urari

           LA MULTI ANI 2007 !
                                      
                                          Director Executiv
                                        Dr. Ing. Ion Conecini

 

 
   

 

   

In atentia Domnului Director General

  Va facem cunoscute urmatoarele:

  In ziua de 20.11.2006 s-a desfasurat Adunarea Generala Extraordinara a Federatiei Patronale Energetica, care a hotarat numirea in functia de presedinte a Domnului Prof. Dr. Ing. Ioan Dan Gheorghiu. Cu aceasta ocazie Domnul Vasile Munteita a fost ales ca primvicepresedinte, iar Domnul Horatiu Rada ca vicepresedinte la Federatiei.
  La aceiasi data a avut loc sedinta Consiliului de Conducere a Federatiei Patronale Energetica, care a hotarat  numirea in functia de Director General Executiv a Domnului Dr.Ing. Ion Conecini.
  Conform aprobarii Presedintelui Federatiei din colectivul pentru administrarea patrimoniului mai fac parte, in afara Domnului Romulus Techera, secretar general si urmatorii:

  1. Corneliu Paslaru- Consilier Tehnic
  2. Constantinide Anton Vasile – Consilier economic
  3. Oprescu Elena – Inspector personal
  4. Doana Elena Georgiana – Secretar
  5. Culcea Margareta – Consilier juridic

Este in curs realizare o pagina WEB a Federatiei Patronale Energetica, in care se vor regasi toate datele importante ce privesc Federatia.
Cu ocazia Sfintelor Sarbatori ale Craciunului si Anului Nou va transmitem multa sanatate si realizari deosebite impreuna cu traditionalele urari

           LA MULTI ANI 2007 !
                                      
                                          Director Executiv
                                        Dr. Ing. Ion Conecini

 

   

GTS VPS

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
GTS Telecom
 

Copyright FPEN 2010
 
FEDERATIA PATRONALA ENERGETICA
Bdul Lacul Tei nr. 1-3, Cod Postal 020371, Bucuresti,Romania