7 moduri de a-ți alimenta casa cu energie regenerabilă

Este puțin probabil să fii foarte bogat și să cauți mereu modalități de a economisi niște bani. Investiția în energie regenerabilă este una dintre cele mai bune moduri prin care îți poți reduce cheltuielile lunare. Nu trebuie să-ți obții energia de la centrală, dar o poți face singur.

Energia regenerabilă poate fi folosită pentru a vă alimenta casa, ceea ce vă poate ajuta la reducerea sau eliminarea facturilor la utilități. Stimulentele fiscale îl pot face, de asemenea, mai accesibil. Acestea sunt șapte moduri prin care vă puteți alimenta casa folosind energie regenerabilă.

Panouri solare pe acoperiș Dacă sunteți interesat de energia regenerabilă, aceasta este cea mai bună și mai evidentă cale de a merge. Deși panourile solare sunt cel mai frecvent instalate pe acoperișul tău, le poți avea și în curtea din spate. Puteți obține 10 până la 20 de wați pe metru pătrat, în funcție de orientarea și latitudinea panourilor. O casă tipică consumă aproximativ un kilowatt, așa că doar câțiva metri pătrați ar trebui să fie suficienți pentru a vă alimenta toate sau majoritatea nevoilor dvs.

Ați putea lua în considerare și șindrila solară dacă acoperișul dvs. este pe cale să expire. Sindrila solară vă înlocuiește țiglele de acoperiș prin înlocuirea panourilor solare standard de pe acoperiș, care sunt plasate deasupra acoperișului dvs. existent. SolarCity, o companie fondată de Elon Musk, a anunțat recent planuri de a produce șindrilă solară. SunTegra le produce de mulți ani.

Unul dintre cele mai mari defecte ale energiei solare este utilizarea sa limitată atunci când soarele strălucește. Va trebui fie să plătiți pentru electricitatea rețelei, fie să investiți într-un alt tip de energie regenerabilă dacă doriți să vă alimentați casa noaptea.

Turbine eoliene

Turbinele eoliene se găsesc de obicei în parcuri eoliene sau plutind în larg. Cu toate acestea, dacă aveți suficient teren, puteți instala un mic generator eolian pe proprietatea dvs. pentru a furniza energie pentru casa dvs.
O turbină eoliană nu este populară în zonele rezidențiale din cauza dezavantajelor sale. Turbinele eoliene pot fi urâte și zgomotoase. Ele pot ocupa spațiu și pot fi interzise de legile locale sau reglementările de zonare.

Este posibil ca aceste dezavantaje să nu fie o problemă pentru dvs. sau să nu vă supărați, atunci energia eoliană ar putea fi un avantaj grozav. Energia eoliană este mult mai stabilă decât cea solară și poate genera toată sau cea mai mare parte a energiei electrice. Vântul ar putea fi o investiție mai bună decât solarul, în funcție de locul în care locuiți.

Cuptor solar

Poate că nu sunteți pregătit să vă alimentați pe deplin casa cu energie regenerabilă. Acesta este un proiect uriaș și poate să nu fie posibil din multe motive. Un cuptor solar poate fi folosit pentru a alimenta o parte din casa dvs. folosind energie regenerabilă.

Deși cuptoarele solare sunt adesea un proiect științific pentru un târg științific, ele necesită de fapt multă energie electrică. Cuptoarele solare sunt o modalitate excelentă de a începe în energie regenerabilă. Ele încălzesc mâncarea prin capcana razelor solare. Un cuptor solar poate fi achiziționat sau vă puteți construi unul singur folosind câteva materiale de bază.

Cuptoarele solare oferă multe avantaje. Ele încălzesc mâncarea fără costuri și funcționează chiar și în caz de urgență sau pene de curent. Fără energie, nu va trebui să vă faceți griji pentru o masă rece.

Energie hidro

Deși acest lucru nu va funcționa bine pentru toată lumea, dacă aveți o sursă de apă, ar putea fi posibil. Puteți redirecționa o parte sau toată apa care curge printr-o turbină pentru a vă alimenta casa.

Puteți face acest lucru în multe moduri, dar cel mai simplu este să determinați distanța verticală maximă pe care o poate parcurge apa și apoi să deviați apa să curgă printr-o turbină. Această metodă poate genera o putere semnificativă în funcție de câtă apă aveți și de distanța verticală. Este dificil să înființați un generator hidroenergetic. Poate fi necesar să angajați un profesionist pentru a face acest lucru. Puteți construi unul singur dacă aveți abilități de inginerie.

Hidroenergia are multe beneficii. Energia hidraulică este mai stabilă decât cea eoliană și solară, așa că veți primi întotdeauna aceeași intrare indiferent de ceea ce se întâmplă. Generatorul dvs. va fi întotdeauna disponibil pentru a vă alimenta casa. Această liniște sufletească poate merita efortul de a o proiecta.

Încălzire solară cu apă

Energia solară nu trebuie să producă electricitate. Energia solară poate fi folosită și pentru a vă încălzi casa.

Încălzitoarele solare de apă încălzesc apa de la soare folosind energia solară. Apa poate fi apoi încălzită și pompată prin calorifere, prin robinete sau în capete de duș. Acest sistem este mai ieftin decât încălzirea apei cu gaz sau electricitate și este mai simplu de instalat decât panoul solar. Încălzirea solară a apei este o alternativă la angajamentul total pentru energie regenerabilă pentru întreaga ta casă.

Există multe tipuri de încălzitoare solare de apă. Fiecare are propriile sale avantaje și dezavantaje. Asigurați-vă că îl alegeți pe cel potrivit pentru dvs.

Aer condiționat solar

Deși poate părea ciudat să folosești căldura de la lumina soarelui pentru a răci interiorul casei tale, exact asta face aparatul de aer condiționat solar. Încălzirea solară a apei funcționează în același mod ca și încălzirea solară a apei, dar folosește apă caldă pentru a răci locuința.

Cel mai consumator de energie din casa ta este aerul condiționat. Dacă aveți aer centralizat și locuiți într-o zonă fierbinte, aerul condiționat poate fi o cheltuială semnificativă. Apa caldă vă poate răci casa și poate economisi bani.
Puteți folosi și apa caldă de la aparatul de aer condiționat și în alte scopuri. De asemenea, puteți obține încălzire solară cu apă și aer condiționat bonus în funcție de configurație.

Tesla Powerwall

Powerwall-ul sau orice baterie similară mare reîncărcabilă nu este din punct de vedere tehnic energie regenerabilă. Cu toate acestea, poate fi folosit cu orice generator de casă și vă poate economisi bani.

Powerwall-ul este o baterie mare, reîncărcabilă, care poate stoca mulți kilowați-oră de energie electrică. Poate fi programat să încarce automat rețeaua atunci când prețurile la energie electrică scad și să se descarce în orele de vârf pentru a economisi bani.

Powerwall funcționează cel mai bine atunci când este combinat cu surse de energie regenerabilă, cum ar fi energia solară și eoliană. Powerwall-ul poate stoca imediat surplusul de electricitate de care nu aveți nevoie, astfel încât să puteți continua să utilizați energie solară și eoliană regenerabilă chiar și atunci când este întuneric sau vânt.

Powerwall-ul poate reduce fluctuațiile în generarea de energie regenerabilă. Acest lucru elimină unul dintre dezavantajele majore ale energiei regenerabile. De asemenea, puteți fi eligibil pentru un credit fiscal din cauza legislației viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus