Cum să devin verde pentru noul an

Acesta este un an nou și este momentul perfect pentru tine să te gândești la cum poți fi mai verde. Puteți face mici modificări pentru a ajuta la combaterea schimbărilor climatice, dar există multe moduri în care puteți face acest lucru. Aceste sfaturi pot fi făcute în câteva minute.

Probabil ați auzit de mai multe dintre ele.

Cinci moduri de a deveni verde în 2023

1. Reciclează

Da, reciclare. Sarcina despre care ați auzit de sute de ori, dar a plătit doar un depozit.

Aruncă-le în coșul de reciclare.

2. Opriți dispozitivele și luminile

Emisiile de gaze cu efect de seră ale Statelor Unite sunt atribuite în proporție de 27% producției de electricitate. Putem reduce această cantitate reducând risipa de energie. Știați că electricitatea rezidențială, care este energia pe care o utilizați acasă, este eficientă în proporție de doar 66%?

Aceasta înseamnă că 35% este energie risipită

Tehnologia modernă este o risipă majoră de energie. Dispozitivele sunt lăsate nesupravegheate sau în modul de repaus pentru perioade lungi de timp. Acesta este un exemplu excelent de ceea ce se întâmplă cu dispozitivele electronice, cum ar fi computerele, televizoarele și consolele de jocuri video.

Opriți-l dacă nu intenționați să îl utilizați.

3. Evitați plasticele de unică folosință

Lumea noastră a fost dominată de materialele plastice de unică folosință. În curând, va avea mai multe plastice decât oceanul. Plasticul care a fost folosit o singură dată înainte de a fi aruncat se numește plastic de unică folosință.

Există multe opțiuni reutilizabile din care puteți alege.

Pungile de plastic, de exemplu, au fost interzise în multe locuri de pe tot globul, New York fiind ultimul care le-a interzis. În schimb, puteți folosi pungi reutilizabile și pungi pentru congelator. Aceste pungi sunt mai bune decât pungile de plastic și pot fi folosite mult timp.

Asigurați-vă că le aduceți cu dvs. atunci când faceți cumpărături.

4. Creați o grădină

Mulți oameni și-au petrecut ultimul an în interior, dar alții găsesc lucruri de făcut în aer liber. Construirea unei grădini este una dintre cele mai comune activități. Aceasta este o modalitate excelentă de a obține legume gratuite și delicioase.

Legumele cumpărate din magazin ar putea avea nevoie să parcurgă o distanță destul de mare.

Nu trebuie neapărat să fie o grădinărit de legume. Este posibil să plantați multe plante diferite. Acest lucru poate ajuta insectele locale, cum ar fi bondarii, care polenizează florile. Plantarea arborilor care sunt potriviți pentru ei poate ajuta animalele mici.

Este mai ușor să fii verde decât să adaugi mai multă verdeață proprietății tale.

5. Du-te fără hârtie

Aproape fiecare afacere majoră și utilitate oferă o opțiune fără hârtie. Acest lucru va reduce cantitatea de hârtie pe care o primiți. Oficiul poștal din SUA livrează peste 143 de miliarde de bucăți în fiecare an.

De asemenea, ai putea pierde mult dacă alegi să nu faci hârtie.

Nu numai că salvează copaci, ci și menține plățile la timp. Clienții care optează pentru utilizarea fără hârtie vor configura plăți automate. Acest lucru vă poate ajuta să economisiți mult timp și dureri de cap. De asemenea, puteți vizualiza declarațiile dvs. online mult mai ușor decât dacă ați vizita o locație fizică.

Le poți vizualiza și pe smartphone-ul tău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus