Un nou studiu dezvăluie singura cameră din casă bună pentru sex

Nu este greu de observat că în ultimul an ne-am simțit mai confortabil petrecând timpul în casă. Celibarii și-au putut petrece timpul în chat-uri noaptea târziu sau întâlniri virtuale prin Zoom. Cuplurile îndrăgite au avut un an pentru a-și împărtăși abilitățile sexuale.

Și, în timp ce cei singuri cinici ar putea să nu fie supărați pentru descoperire, se dovedește că o cantitate substanțială poate fi învățată dintr-o astfel de experiență – informații care vor ajuta cu siguranță plăcerea sexuală viitoare după izolare.

În afară de preferințele personale ale partenerului tău, de care ar trebui să le cunoști bine, poți folosi timpul de acasă pentru a cerceta ce jucării sexuale au meritat banii, care seria Netflix sexual pozitivă a avut cel mai mare conținut cu rating R+ sau care cameră în casa ta oferă cel mai bun orgasm.

Un nou studiu a oferit însă răspunsul.

OnBuy.com a cerut 50 de cupluri (100 de participanți) să-și monitorizeze ritmul cardiac înainte și după sex pentru a determina care dintre ele este cel mai eficient.

Daniel Sher, psiholog clinician și expert în terapie sexuală, explică că atunci când alegi unde să faci sex este important să iei în considerare ceea ce îți place ca cuplu. A fi intim pe balcon poate aduce cu sine posibilitatea de a fi văzut de ceilalți, va recomandam sa vedeti cateva filme xxx pentru a vizualiza scena de sex inainte sa o puneti in practica pe balconul casei dumneavoastra.

„A face sex la bucătărie poate fi captivant și nou. De asemenea, îți poate oferi un strat suplimentar de know-how intim între tine și partenerul tău, care poate fi folosit pentru a găzdui oaspeți.

„În sfârșit, este întotdeauna o idee bună să încerci sexul în baie. Ai atât de multe opțiuni de stimulare și explorare în acest spațiu. Fii creativ. Ridică-te și face sex. Puteți face sex în cadă, lavoar, sau la duș.Folosește la maximum aburi, săpunuri, loțiuni și parfumuri.

Care cameră a fost câștigătoarea? Baia este cea mai bună pentru creșterea ritmului cardiac. Creșterea medie a frecvenței cardiace experimentată de cuplurile care au încercat-o a fost de 121 BPM. Acesta este cu 73% mai mult decât restul. Baia cu gresie a primit un rating de 8,5 din 10 atunci când participanții au fost rugați să evalueze experiența. Participanții au declarat că zona aburită a făcut mai cald.

Balconul a ajuns pe locul doi, deși nu era o cameră în sine, dar era un concurent demn. Multe cupluri au spus că publicitatea și expunerea unui balcon -și frica de a cădea de pe el, nu? – le-a făcut inima să bată mai mult decât mobilierul de pluș. Ritmul cardiac a crescut la o medie de 116 BPM.

Este acesta cel mai prost loc pentru un orgasm? Palierul sau scările au fost votate cel mai puțin preferate de cupluri, ceea ce nu este surprinzător. Nu contează dacă este greu de experimentat sau pur și simplu inconfortabil; ritmul cardiac a crescut cu 43%, la 100 BPM, iar evaluările au fost de doar 6,5/10.

CELE MAI BUNE CAMERE DIN-O CASĂ PENTRU SEX

  • Baia a crescut ritmul cardiac cu 73% mai mult decât orice altă cameră din casă.
  • Balconul ocupă locul al doilea – publicitatea crește frecvența cardiacă în medie cu 66%
  • Cu 64% mai multă frecvență cardiacă și 115 BPM, zona de dulap/utilități a ajuns pe locul trei.
  • Cu 112 BPM, sala de mese a cunoscut o creștere de 60%.
  • Cu o creștere de 56% a traficului și 109 BPM, bucătăria s-a clasat pe locul cinci.
  • Cu o creștere de 54% și 108 BPM, umilul dormitor s-a clasat pe locul șase.
  • Camera de zi a înregistrat o îmbunătățire cu 51% cu 106 BPM.
  • Palierul sau scările au fost clasate pe ultimul loc, cu o creștere de doar 43%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus